Der er 21 varer.

Parfume med helt unikke dufte til unikke mennesker

Hos etta by Rikke Nyboe har vi et spændende udvalg af parfume til mænd og kvinder i hele Danmark. Der er tale om eksklusive og unikke parfumer, der kan bruges til hverdag og til fest. Alle produkterne i vores online webshop er nøje udvalgt efter kvalitet og duft. 

Vi tilbyder klassiske dufte og molecule dufte 

Du kan finde parfume, som indeholde Oud, der er verdens dyreste parfume-råmateriale. Vi har også Molecule, som har et enkelt molekylært stof, der udvikler sig med et feromon-lignende udtryk, når det kommer på huden. Der er i det hele taget tale om meget unikke parfumer, og derfor koster de lidt mere end billige parfumer.

Dufte med seks faser eller med eksotiske træessenser

Vi tilbyder blandt andet Escentric Molecule, der har en frisk, næsten mineralsk, lethed, som fint udvikler sig for at indhylle den, der bærer aromaen. Zarkoperfume Inception er derimod inspireret af filmen Inception. Denne parfume går igennem seks faser i stedet for de klassiske tre faser. Eller Bois D'iris. Van Cleef & Arpels, der består af dyrebare eksotiske træessenser, hvor den fine Iris hensætter hukommelsen på Toscana og tilfører duften blid elegance.

Du er velkommen til at skrive til os hos etta by Rikke Nyboe på info@etta.dk eller ringe på telefon 27 31 31 04, hvis du har spørgsmål til en parfume eller til din bestilling.

Varer sidevis

Varer sidevis