Der er ingen varer

Håndcremer i plejende kvalitet og uden parabener

Hos etta by Rikke Nyboe sælger vi håndcremer til hele landet fra vores online webshop. Vi lægger altid stor vægt på høj kvalitet og lette dufte. Produkterne er dermatologisk testet og er uden parabener.

Gaveæsker med velduftende og plejende håndcremer

Vi sælger håndcremer enkeltvist, men vi har også et udvalg af gaveæsker indeholdende håndcreme og håndsæbe. Gaveæsken kan efterfølgende benyttes på badeværelset eller til opbevaring andre steder i hjemmet.

Creme med nærende sea butter, alo vera og olivenolie

Vores håndcremer er hurtigt absorberende og plejende, og derved efterlader de huden blød, smidig og velduftende. En Rikke Nyboe håndcreme indeholder nærende sea butter, alo vera og olivenolie. Håndcremen er nem at åbne og lukke, og derfor passer den godt til tasken, ved håndvasken og i bilen. Den er med andre ord nem at have med overalt.

Vi er en webshop, så du kan bruge al den tid, som du vil, når du kigger på håndcremer og andre plejeprodukter. Men det er også nemt og hurtigt, hvis du har travlt. Du kan altid ringe til os på telefon 27 31 31 04 for at stille spørgsmål til produkterne eller til din bestilling. Du kan også skrive til os på info@etta.dk.