Der er ingen varer

Bodylotions med nærende olier til alle hudtyper

Hos etta by Rikke Nyboe forhandler vi skønne og behagelige bodylotions, som er dermatologisk testet og uden parabener. Vi sender bodylotions til kunder i hele landet fra vores online webshop. Nøgleordene i vores arbejde med cremer og sæber er altid høj kvalitet og lette dufte. Det gælder både i indkøb og i produktudviklingen.

Vi fører bodylotions i to forskellige dufte

Vi fører bodylotions, der kan fås med to forskellige dufte. Den ene, som vi kalder Bomuld, har en ren og behagelig duft af bomuld, og den anden, som vi kalder Flonel, har en duft af blid elegance. Der er med andre ord tale om diskrete dufte, som kan bruges til enhver anledning. Og du kan bruge vores bodylotion til alle hudtyder.

Lotion med shea butter, olivenolie og e-vitamin

Alle etta by Rikke Nyboes produkter er fremstillet i Danmark. Produkterne er plejende, blødgørende, absorberes let og fedter ikke. Produkterne efterlader huden blød og velduftende. De indeholder nærende shea butter, olivenolie og e-vitamin, som er godt for din hud og velvære.

Du kan bruge al den tid på at kigge rundt i webshoppen, som du ønsker, men hvis du har travlt, kan du let og hurtigt bestille bodylotions. Det er fordelen ved en webshop. Du kan altid skrive til os på info@etta.dk for at få svar på dine eventuelle spørgsmål. Du kan også ringe til os på telefon 27 31 31 04.