Der er 37 varer.

Kropspleje og håndpleje med lette og rene dufte

Hos etta by Rikke Nyboe har vi en række produkter inden for kropspleje og håndpleje til kvinder og mænd, som vi sælger til hele landet fra vores online webshop.

Vi lægger stor vægt på høj kvalitet og lette dufte, når vi skal finde nye produkter. Det er en webshop, så du kan bruge al den tid på at finde produkter til kropspleje og håndpleje, som du vil, men du kan også gøre det hurtigt og nemt.

Kropspleje til kvinder må gerne være æstetiske

Vores produkter til kropspleje og håndpleje fås i flere varianter, håndcremer, bodylotions og håndsæber. Der er ingen parabener, og vi lægger vægt på det æstetiske. Det betyder, at vores produkter skal være smukke og dekorative at se på. Samtidig må poser og æsker også gerne give en æstetisk oplevelse.

Gode råmaterialer

I vores søgen efter lette dufte til kropspleje og håndpleje har vi blandt andet fundet Bomuld og Flonel, hvor vi har samlet håndsæbe og håndcreme i en skøn æske. Her er tale om en ren duft af bomuld og en blid duft af elegance.

Vi har også en håndcreme i en skøn stofpose med messingskilt. Denne creme har en duft af blid elegance.  

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 27 31 31 04, hvis du har spørgsmål til vores kropspleje og håndpleje. Eller du kan skrive til info@etta.dk.

Underkategorier

 • Håndcremer
  Håndcremer i plejende kvalitet og uden parabener Hos etta by Rikke Nyboe sælger vi håndcremer til hele landet fra vores online webshop. Vi lægger altid stor vægt på høj kvalitet og lette dufte. Produkterne er dermatologisk testet og er uden parabener. Gaveæsker med velduftende og plejende håndcremer Vi sælger håndcremer enkeltvist, men vi har også et udvalg af gaveæsker indeholdende håndcreme og håndsæbe. Gaveæsken kan efterfølgende benyttes på badeværelset eller til opbevaring andre steder i hjemmet. Creme med nærende sea butter, alo vera og olivenolie Vores håndcremer er hurtigt absorberende og plejende, og derved efterlader de huden blød, smidig og velduftende. En Rikke Nyboe håndcreme indeholder nærende sea butter, alo vera og olivenolie. Håndcremen er nem at åbne og lukke, og derfor passer den godt til tasken, ved håndvasken og i bilen. Den er med andre ord nem at have med overalt. Vi er en webshop, så du kan bruge al den tid, som du vil, når du kigger på håndcremer og andre plejeprodukter. Men det er også nemt og hurtigt, hvis du har travlt. Du kan altid ringe til os på telefon 27 31 31 04 for at stille spørgsmål til produkterne eller til din bestilling. Du kan også skrive til os på info@etta.dk.
 • Bodylotions
  Bodylotions med nærende olier til alle hudtyper Hos etta by Rikke Nyboe forhandler vi skønne og behagelige bodylotions, som er dermatologisk testet og uden parabener. Vi sender bodylotions til kunder i hele landet fra vores online webshop. Nøgleordene i vores arbejde med cremer og sæber er altid høj kvalitet og lette dufte. Det gælder både i indkøb og i produktudviklingen. Vi fører bodylotions i to forskellige dufte Vi fører bodylotions, der kan fås med to forskellige dufte. Den ene, som vi kalder Bomuld, har en ren og behagelig duft af bomuld, og den anden, som vi kalder Flonel, har en duft af blid elegance. Der er med andre ord tale om diskrete dufte, som kan bruges til enhver anledning. Og du kan bruge vores bodylotion til alle hudtyder. Lotion med shea butter, olivenolie og e-vitamin Alle etta by Rikke Nyboes produkter er fremstillet i Danmark. Produkterne er plejende, blødgørende, absorberes let og fedter ikke. Produkterne efterlader huden blød og velduftende. De indeholder nærende shea butter, olivenolie og e-vitamin, som er godt for din hud og velvære. Du kan bruge al den tid på at kigge rundt i webshoppen, som du ønsker, men hvis du har travlt, kan du let og hurtigt bestille bodylotions. Det er fordelen ved en webshop. Du kan altid skrive til os på info@etta.dk for at få svar på dine eventuelle spørgsmål. Du kan også ringe til os på telefon 27 31 31 04.
 • Håndsæber
  Håndsæber med dufte af ren bomuld eller blid elegance Hos etta by Rikke Nyboe kan du finde håndsæber, som folk i hele landet kan bestille i vores online webshop. Vores sæber karakteriseres ved den høje kvalitet og de lette dufte. Produkterne er parabenefri og dermatologisk testet. Flonel eller bomuld Bomuld er en ren duft af bomuld. Flonel er en duft af blid elegance. Du kan benytte håndsæberne og håndcremerne til alle hudtyder. Vores gaveæsker er den perfekte gaveide Der er tale om håndsæber med lette dufte, som kan bruges til enhver anledning. Det kan være til dig selv, eller det kan være som gave. Håndsæberne og håndcremerne er i smukke æsker, som efterfølgende kan bruges til opbevaring i hjemmet. Fordelen ved en webshop er, at det er nemt og hurtigt, men også, at du kan bruge al den tid, du ønsker, til at kigge på vores håndsæber. Og du er velkommen til at sende en e-mail til os hos etta by Rikke Nyboe på info@etta.dk, hvis du er i tvivl om noget. Alternativt kan du ringe på telefon 27 31 31 04.
 • Parfume
  Parfume med helt unikke dufte til unikke mennesker Hos etta by Rikke Nyboe har vi et spændende udvalg af parfume til mænd og kvinder i hele Danmark. Der er tale om eksklusive og unikke parfumer, der kan bruges til hverdag og til fest. Alle produkterne i vores online webshop er nøje udvalgt efter kvalitet og duft.  Vi tilbyder klassiske dufte og molecule dufte  Du kan finde parfume, som indeholde Oud, der er verdens dyreste parfume-råmateriale. Vi har også Molecule, som har et enkelt molekylært stof, der udvikler sig med et feromon-lignende udtryk, når det kommer på huden. Der er i det hele taget tale om meget unikke parfumer, og derfor koster de lidt mere end billige parfumer. Dufte med seks faser eller med eksotiske træessenser Vi tilbyder blandt andet Escentric Molecule, der har en frisk, næsten mineralsk, lethed, som fint udvikler sig for at indhylle den, der bærer aromaen. Zarkoperfume Inception er derimod inspireret af filmen Inception. Denne parfume går igennem seks faser i stedet for de klassiske tre faser. Eller Bois D'iris. Van Cleef & Arpels, der består af dyrebare eksotiske træessenser, hvor den fine Iris hensætter hukommelsen på Toscana og tilfører duften blid elegance. Du er velkommen til at skrive til os hos etta by Rikke Nyboe på info@etta.dk eller ringe på telefon 27 31 31 04, hvis du har spørgsmål til en parfume eller til din bestilling.
 • Ansigtspleje

Varer sidevis

Varer sidevis